Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از مازندران، محمد ابراهیمی در جلسه شورای بیمه صندوق بیمه اجتماعی روستاییان، کشاورزان و عشایر مازندران اظهار کرد: در حوزه بازنشستگی و ازکارافتادگی فرقی بین نیروهای مسلح، کارکنان دولت، کارگران و روستاییان نباید باشد، تا سال ۸۳ این چنین نبود؛ همه اقشاز مفهوم بازنشستگی را به غیر از کشاورزان و روستاییان درک کرده بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: از سال ۸۳ براساس اصل ۲۹ قانون،دولت مکلف شد این خدمات را به اقشار آسیب‌پذیر جامعه هم ارائه کند؛ به این خاطر ایجاد امنیت اجتماعی کند و روستایی هم خودش را مانند کارمند دولت بداند که می‌تواند از خدمات بازنشستگی بهره‌مند شود.

مدیر صندوق بیمه اجتماعی روستاییان، کشاورزان و عشایر مازندران اضافه کرد: هدف از این مهم کاهش فاصله میان فقیر و غنی، توزیع عادلانه ثروت بین مردم، ایجاد رفاه اجتماعی نسبی در جامعه، هویت‌بخشی به سیمای روستا و جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهرها بوده است.

این مسوول بیان کرد: امروز کارکنان دولت در صندوق بازنشستگی کشور و همچنین کارگران در صندوق تامین اجتماعی و  نیروهای ارتش، سپاه، نیروی انتظامی و وزارت اطلاعات در صندوق بازنشستگی دولت بیمه شدند تا بتوانند از خدمات بازنشستگی، ازکارافتادگی، مستمری فوت و درمانی بهره‌مند شوند.

ابراهیمی ادامه داد: دولت اعلام کرده روستاییان، کشاورزان ، عشایر،  قالی‌بافان، زنبورداران، رانندگان حمل و نقل بار و مسافران بین شهری، صیادان، ناجیان غریق، مددجویان بهزیستی و کمیته امداد و کسانی که به مشاغل خانگی و صنایع دستی به دستگاه‌های مربوطه مراجعه کنند که با کاهش حق بیمه و کمک دولت در این زمینه تحت پوشش بیمه قرار گیرند.

وی با اشاره به اینکه ما خدمتگزار مردم هستیم و وظیفه خودمان می‌دانیم در مسیر درست گام برداریم، تصریح کرد: برای نخستین بار در کشور فیش حقوقی و حکم کارگزینی برای روستاییان و کشاورزان صادر شدو سوابق پرداختی آنان را به سوابق بیمه‌ای تبدیل کردیم و این بزرگ‌ترین کاری بود که موفق به انجام آن شدیم.

مدیر صندوق بیمه اجتماعی روستاییان، کشاورزان و عشایر مازندران ادامه داد: همه معوقات را در این مدت کوتاه پرداخت کردیم و هیچ معوقه‌ای در استان مازندران وجود ندارد.

این مسوول با بیان اینکه مردم  ما مشکل شناسایی کارت بیمه‌ای داشتند، اظهار کرد: در این زمینه برای همه کارت شناسایی صادر و توزیع شد و خدمات را مکانیزه کردیم که بهره‌مندی از خدمات بازنشستگی و بیمه‌ای و سایر به‌صورت آنلاین انجام می‌شود.

ابراهیمی در ارتباط با نقل و انتقالات سوابق بیمه‌ای بین تامین اجتماعی و بیمه روستاییان و عشایر و صندوق بازنشستگی کشوری، یادآور شد: این موضوع یکی از دغدغه‌های بیمه‌شدگان بود که در پایان سال ۹۹ را توانستیم محقق کنیم این موضوع قابل نقل و انتقال است؛ در این زمینه فرزندان در حین تحصیل با پرداخت حق بیمه و ادامه درصورت اشتغال به کار در سازمان مربوطه منتقل خواهد شد.

وی با اعلام اینکه برای مستمری‌بگیران برای نخستین بار تسهیلات ارزان قیمت پرداخت کنیم، بیان کرد: در استان مازندران تا پایان سال ۹۵، بالغ بر ۶۶هزار خانوار تحت پوشش داشتیم با همت همکاران و کارگذاران تاکنون در حوزه جذب رشد ۹۲درصدی داشته و در حوزه پرداخت تعداد مستمری بگیران بالغ بر ۲۹۵درصد افزایش یافت که تلاش‌های همکاران در ارایه خدمات جای تقدیر دارد.

مدیر صندوق بیمه اجتماعی روستاییان، کشاورزان و عشایر مازندران در پایان با اشاره به اینکه در سال ۹۸ در استان بالغ بر ۱۵۰ میلیارد مستمری پرداخت کردیم، گفت: در سال ۹۹ با رشد ۴۹درصدی به ۲۲۳ میلیارد رسید و در سال ۱۴۰۰ بالغ بر ۱۷۰ هزار میلیارد پرداختی داشتیم.

انتهای پیام/86034/

منبع: فارس

کلیدواژه: بیمه روستاییان و عشایر بازنشستگی تبدیل معوقات صندوق بیمه اجتماعی روستاییان کشاورزان و عشایر مازندران بیمه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۰۰۳۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تعامل دولت و مجلس برای رونق تولید و اشتغال

ایسنا/مازندران معاون امور حقوقی و مجلس وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اعلام اینکه بانک‌ها تسهیلات را به سمت تولید سوق دهند تا در بخش تولید رونق ایجاد شود، گفت: برای ارتقای تولید و مشارکت مردم نیازمند تعامل و هم‌افزایی دولت و مجلس هستیم.

 حجت‌الاسلام صحبت‌الله رحمانی ۸ اردیبهشت در دومین جلسه شورای هماهنگی تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مازندران که با حضور ملکی مدیرکل استان‌های وزارت تعاون، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران و مدیران دستگاه‌های اجرایی استان برگزار شد، اظهار کرد: باید تلاش کنیم تا مطالبات رهبر معظم انقلاب در حوزه تولید پیگیری و مشکلات تولید رفع شود.

وی با اعلام اینکه جلسات شورای هماهنگی باید خروجی داشته باشد و برای مردم ملموس باشد، تصریح کرد: زمینه‌های مشارکت مردم در تحقق شعار سال ویژه پیگیری شود.

معاون امور حقوقی و مجلس وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه اقدامات مهمی در استان مازندران انجام شده و باید بیشتر تقویت شود، ادامه داد: باید به سمت تفاهم‌نامه‌های بین‌بخشی برویم.

این مسئول با تاکید بر اهداف دولت سیزدهم، خاطرنشان کرد: دولت، دولتِ کار و کرامت است و همه دست به دست هم داده‌اند تا امروز شاهد کاهش نرخ بیکاری باشیم.

رحمانی با اشاره به اینکه باید چرخه تولید را در استان‌ها تکمیل کنیم، افزود: سالانه هزار میلیارد تومان به خانه‌دار شدن مددجویان بهزیستی از محل شرکت‌های زیرمجموعه تامین اجتماعی اختصاص می‌یابد.

وی از مشارکت ۶۰ میلیون نفر(۲۰ میلیون خانوار) در طرح کالابرگ و فجرانه خبر داد و گفت: باید شرایط را بهبود ببخشیم و کمک کنیم وضعیت مردم بهتر از این شود چراکه شایسته بهترین خدمت‌ها هستند.

معاون امور حقوقی و مجلس وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اعلام اینکه دشمن در جنگ اقتصادی بیکار ننشسته است، خاطرنشان کرد: با هدایت رهبری از گردنه‌های سخت عبور کردیم و جهاد تبیین در این بخش در اولویت قرار گیرد.

این مسئول ادامه داد: توجه به تعاون امری ضروری است و تلاش می‌کنیم مشارکت مردم را در تحقق شعار سال تقویت کنیم.

رحمانی با اعلام اینکه بانک‌ها تسهیلات را به سمت تولید سوق دهند تا در بخش تولید رونق ایجاد شود، گفت: برای ارتقای تولید و مشارکت نیازمند تعامل و هم‌افزایی دولت و مجلس هستیم.

لزوم انسجام و هم‌افزایی برای خدمت به مردم

مدیرکل استان‌های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در این جلسه با قدردانی از تلاش مدیران در خدمت‌رسانی به مردم، گفت: از ظرفیت بسیج در وزارت کار و خدمت به مردم استفاده شود.

ملکی تصریح کرد: کارشناسان معین مشخص شده و به صورت میدانی در استان‌ها حضور و مسائل را رصد و احصاء می‌کنند.

وی افزود: انسجام، هماهنگی و هم‌افزایی در انجام کارها به ما کمک می‌کند و در تحقق برنامه‎‌ها اثرگذار است.

توجه ویژه به تولید اولویت مهم دولت سیزدهم

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران نیز در این جلسه با تبریک هفته کار و کارگر اظهار کرد: برنامه‌های متعددی در هفته کار و کارگر با محوریت  کارگران و توجه به تولید و اشتغال در حال برگزاری است.

علی باقری با اعلام اینکه کارگران نخبه، برتر و فرهنگ کار کردن را ترویج دهیم، تصریح کرد: توجه ویژه به تولید اولویت مهم دولت سیزدهم است و در راستای تحقق شعار سال تشکل‌های کارگری، کارفرمایی و بسیج کارگری در کنار هم هستند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران با اشاره به اینکه جلسات شورای هماهنگی به صورت میدانی و شهرستانی برگزار می‌شود، افزود: در این جلسات مشکلات مردم به صورت ویژه رسیدگی می‌شود.

در این جلسه مدیران عضو شورای هماهنگی تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران گزارشی از اقدامات ارائه و بر استفاده از ظرفیت‌ها و همکاری بین‌بخشی در راستای رفع مشکلات جامعه هدف تاکید کردند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پرداختی بیمه‌ها به داروخانه‌ها شفاف‌سازی شود
  • پرداختی بیمه ها به داروخانه ها شفاف سازی شود
  • پرداخت حق بیمه تأمین اجتماعی برای ۲۰۱۰ مددجوی گلستانی در سال ۱۴۰۲
  • حجم سرمایه‌گذاری سه هلدینگ‌ وزارت تعاون در چهارمحال و بختیاری ۴۵۰۰ میلیارد تومان است
  • ضرورت تعامل دولت و مجلس برای رونق تولید و اشتغال
  • ضرورت ساماندهی شرکت‌های تابعه و مولدسازی اموال صندوق بازنشستگی مس/دغدغه‌های‌ بازنشستگان عزیز باید رفع شود
  • جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی / همسان‌سازی یا افزایش حقوق کدامیک مهم‌ترند؟
  • بیش از ۲ و نیم میلیون فرصت شغلی در دولت سیزدهم ایجاد شد
  • ثبت ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار بیمه شده جدید
  • چگونه سربازی را به سوابق بیمه تبدیل کنیم ؟